Kategoriler
Proje Haberleri

Başakşehir Avrasya Konutları 2 ön talep fırsatları

Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesi İstanbul’un dikkat çeken konut projelerinden biridir. Fuzul Yapı tarafından hayata geçirilen proje yoğun ilgi görmeye devam etmektedir. Ön talep toplama sürecinde olan proje bu döneme özel avantajlar ile satışlarına devam etmektedir. Proje hakkında detaylar ve lansman öncesi sağlanan avantajların detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesi 25 bin metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. Ticari alan ve konutlardan oluşan karma proje, bölgenin en prestijli projelerinden birisi olma özelliğinde. Projede yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmaktadır. İnşaat alanı üzerinde toplam 44 adet bir oda bir salon, 232 adet iki oda bir salon, 116 adet üç oda bir salon daire bulunmaktadır. Ayrıca en geniş daireler olan dört oda bir salonlar ise 13 adet olarak yer almaktadır. Daireler toplam 9 blok şeklinde yükselmektedir. Her blok zemin kat + 9 kat şeklindedir. Zemin katta yer alan dairelerin kendilerine özel bahçeleri bulunmaktadır. Bu bahçelerde keyifli aktiviteler yapıp dinlenmek mümkündür.

Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesinde 1.400 metrekare alana sahip sosyal tesis alanı bulunmaktadır. Bu alanda hamam, sauna, yüzme havuzu, fitness salonu yer almaktadır. Sosyal donatılara ek olarak araç park etmek için otopark da proje sınırları içinde yer almaktadır. Araç parkı için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Bu otoparklar toplamda 540 aracın park edilmesine olanak sağlamaktadır. Bu sayı hem konutlara, hem işyerlerine yetecek kadardır.

Başakşehir Avrasya Konutları 2 lansman öncesi avantajlı

Konut projesinde satışlar hızla devam etmektedir. 44 adet 1+1  dairelerin satışı tamamlanmış durumda. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin satışları ise devam etmektedir. Kalan dairelerin satışlarında yüzde 30 peşin, yüzde 70 vadeli satış imkanı sağlanmaktadır. Vade süresinde ise 36 aya kadar uzatma imkanı sağlanmaktadır. Kalan dairelerin fiyatları 3 milyon 120 bin Türk Lirasından başlamaktadır. Dairelerin büyüklükleri ve tarihe göre bu fiyatta değişiklik olmaktadır.

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede yer alıyor?

Konut projesi Kayabaşı Mahallesi, Lokman Hekim Sokak, Başakşehir Avrasya Konutları satış ofisi Başakşehir / İstanbul adresinde yer almaktadır. Ön talep için avrasyabasaksehir2.com adresini ziyaret edip buradan form doldurabilirsiniz. Ayrıca detaylı bilgi için 444 0 156 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız