Kategoriler
Proje Haberleri

Çınarcık Karşıyaka projesi Yalova’da hayata geçiyor

Çınarcık Karşıyaka projesi, SNR Yapı şirketinin en iddialı projelerinden bir tanesidir. Yaklaşık olarak, proje alanıyla Çınarcık sahili arasında 50 metrelik mesafe vardır. Bununla birlikte dairelerin hepsi doğa manzaralıdır. Sitenin yan tarafındaki iskeleden kalkan deniz otobüsleri aracılığıyla İstanbul’a ulaşmak ise sadece 40 – 45 dakika sürmektedir. 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçenekleri ile bu proje, Yalova Teşvikiye’de satılık ev arayanlar için çok uygundur.

Doğalgaz ve ADSL altyapısına sahip olan bu daireler, deniz ve site havuzu manzaralı balkonlara sahiptir. Peyzaj alanları, spor alanları, açık yüzme havuzu ve çocuk parkı bulunan site alanı sürekli kamera kontrolündedir. Ayrıca güvenlik, kapıcı ve kapalı otopark hizmeti de mevcuttur. Isı yalıtımlı olan bu konutlarda ankastre fırın, intercom sistemi, spot aydınlatma ve kaliteli duşakabin de vardır. Bununla birlikte projenin yapı özellikleri oldukça gelişmiştir. Beton malzemeler içindeki demir yoğunluğu ve depreme dayanıklı radye temel en önemli özellikler arasındadır. Dolayısıyla Çınarcık Karşıyaka konutları, aynı bölgedeki diğer konutlara göre daha sağlam sayılabilmektedir.

Bu konutlar nerededir?

SNR Yapı’nın bu projesi, Yalova’nın Çınarcık ilçesindeki Karşıyaka Mahallesi’nde yer almaktadır. Teşvikiye Belediyesi’ne bağlı olan bu mahalle, denize yakınlığı ve diğer doğal güzellikleriyle meşhurdur. Altınşehir Gold Towers, Sealife Çınarcık ve Gökdeniz Sitesi gibi farklı konutlar da proje alanına yakındır. Ayrıca buraya en yakın mesafedeki okul, Çınarcık Füruzan Kınal Ortaokulu olmaktadır. Bununla birlikte Çınarcık Teşvikiye Aile Sağlığı Merkezi’ne ulaşmak da kısa sürmektedir.

Çınarcık Karşıyaka projesinin satılık daire fiyatları ne kadardır?

Çınarcık Karşıyaka projesi sayesinde daire sakinleri güvenli ve rahat bir yaşama sahip olabilmektedir. Bununla birlikte, şu an satışta olan dairelerin fiyatları ve büyüklükleri şöyledir:

  • 1 + 1 odalı, brüt 72 – net 57 m2, 250.000 – 240.000 TL
  • 2 + 1 odalı, brüt 140 – net 120 m2, 600.000 TL – 480.000

Bu konuda detaylı bilgi almak için 0 (532) 387 29 97 numarasına ulaşmak gerekir.