Kategoriler
Proje Haberleri

Portova Ovacık merkezi konumuyla ilgi odağı olmaya devam ediyor

Üniversiteye, çevre yoluna, havaalanına yürüme mesafesinde bulunan merkezi konumuyla Portova Ovacık projesinde daireler satışa çıktı. Kış bahçeli ve akıllı ev sistemli lüks daireler uygun fiyatlar üzerinden alıcılarını bekliyor. Peki projede ödeme olanakları neler? Proje hangi sosyal imkanlara sahip? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu?

Portova Ovacık daire seçenekleri

Akıllı ev sistemi ve kış bahçeli ve kilerli dairelerde çamaşır odası ile giyinme odası olanakları da mevcut. 8.656 metrekare arsa üzerine kurulu projede deprem yönetmeliğine uygun radye temel uygulaması yapılmış durumda. Bununla birlikte her katta tamamen güney cepheyi gören 3 adet daire var. Ayrıca projede belediye yönetmeliğine uygun dış cephe yalıtımı ve mantolaması da mevcut. 7 bin metrekare peyzaj ve çevre  düzenlemesi imkanına sahip projede brüt 210 metrekarelik 4+1 daireler sahiplerini bekliyor. Projede daireler iskanlı durumda.  Projede daireler merkezi ısıtma ile ısıtılıyor. Proje kapsamındaki dairelerde iki adet banyo ve üçlü ankastre set mevcut. Ayrıca akıllı ev sistemi sayesinde uzaktan aydınlatmalarınızı yönetebilirsiniz. Bunun yanında dairelerde acil durumda otomatik su ve gaz kesme özellikleri de var.

Portova Ovacık Evleri sosyal olanakları

Proje kapsamında her daireye buz eritmeli otopark rampasına sahip kapalı otopark ve kapalı devre kamera sistemi mevcut. Güvenlik kulübeli nizamiye ile güvenliği sağlanan projede kamelyalar, voleybol sahası, basketbol sahası, futbol sahası ve her blokta fitness salonu mevcut. Ayrıca dekoratif lobilerin yanı sıra jeneratör imkanına sahip projede hidrofor ve su deposu da var. Proje konumu itibariyle Forum avm, Antares avm, Etlik Şehir Hastanesi, Ankara Çevre Yolu, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Esenboğa Havaalanı, İvedik O.S.B gibi pek çok merkeze yakın konumda yer alıyor.

Projede fiyat ve  ödeme seçenekleri

Proje hemen tapu ve hemen teslim imkanlarının üzerine ayrıca hemen oturum fırsatına da sahip. Brüt 210 metrekare genişliğindeki 4+1 daireler 810 bin TL’den başlayan fiyatlar ile alıcılarını bekliyor. Ayrıca projede aidatın ise 300 TL olması öngörülüyor. Proje hakkında bilgi almak için Aksa İnşaat tanıtım ofisi ile 0 (532) 666 34 73  iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayın…

Exit mobile version