Kategoriler
Proje Haberleri

Townia Evleri sıfır faiz fırsatı ile satışta

Şehrin en prestijli yapılarından olan Townia Evleri projesi Genç Sarılar İnşaat farkıyla Tuzla’da tüm ihtişamıyla boy gösteriyor. Projede ayrıca sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı da bulunuyor. Projede daire tipleri neler? Ayrıca ödeme planı nasıl? Veya konut fiyatları ne kadar? Sizin için proje hakkındaki konut tiplerini inceledik. Projenin size sunduğu özel hizmetler ve ayrıcalıklı imkanlar gibi detayları toparladık.

 

Townia Evleri genel özellikleri

İstanbul Tuzla’daki Aydınlı semtinin göz bebeği konumundaki proje, turizm ve otel işletmeciliği konusunda profesyonelliği yakalamış tecrübeye sahip Genç Sarılar İnşaat’ın en kapsamlı yatırımları arasında yer alıyor. Çocuk dostu yapısıyla gündemdeki proje, 4 bin 250 metrekarelik alan üzerine kurulu. Townia, depreme karşı dirençli yepyeni bir konut projesi. Cadde mağazaları üzerinde ikiz bloklar şeklindeki projede avantajlı satışlar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Projede daire seçenekleri neler?

Toplam 88 daireden oluşan Townia Evleri projesi farklı oda tipleri içeren daire seçeneklerine sahip. 2+1, 3+1 daireler ayrıca dubleks daire seçenekleri konut projesinde bulunuyor. Tuzla konut projesinde 40 adet 241 daire ve 40 adet 3+1 daire ve 8 adet dubleks daireler vardır. Dairelerin büyüklükleri brüt 98 metrekare ile 131 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinde yer alan 2+1 tip daireler brüt 98 metrekare, net ise 78 metrekaredir. 3+ tip daireler ise brüt 131 metrekare, net ise 97 metrekaredir.

Townia Evleri fiyat ve ödeme seçenekleri

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, dairelerin tipinde, büyüklüğüne, bulunduğu kata veya konumuna göre değişmektedir.

98 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Brüt 131 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler ise 610 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Konut projesinde iki farklı ödeme imkanı vardır. İster 40 ay vade ve yüzde sıfır faizle ödeme yaparak daire sahibi olabilirsiniz. İsterseniz de yüzde 0.99 faiz oranı ve 120 ay vade ile ödeme yaparak daire sahibi olabilirsiniz.

Projenin sosyal olanakları neler?

600 metrekare büyüklüğündeki geniş yeşil alan bahçesi olan projede 250 metrekarelik büyük lobisi yer alıyor. Ayrıca formunuzu her daim korumanız için özel olarak planlanmış spor salonu mevcuttur. Bunların dışında odaklanmaya yardımcı tasarıma sahip etüd odası imkanları mevcuttur.  Townia Evleri projesinde kendinize özel araç yerinizin bulunduğu kapalı otopark alanı da sahip olacağınız olanaklar arasındadır. 7/24 güvenlik hizmeti sunulan proje, kendinizi güvende hissetmeniz için gerekli olan bütün ayrıcalıklar vardır.

Proje Aydınlı Mahallesi, Çamlıbelde Yolu Caddesi, Esra Sakak, No:11 Tuzla / İstanbul adresinde yer alıyor. Townia Evleri Tuzla projesiyle ilgili detaylı bilgi için 0850 888 16 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version