Kategoriler
Proje Haberleri

3S Kale Topaz Residence 1.29 oranlı kredi imkanı

3S Kale Topaz Residence İstanbul Zeytinburnu projelerinden birisidir. Şık ve modern yapılı dairelerden oluşan projede son satışlara gelindi. Yapımcı firma olan 3S Kale İnşaat, bu son kalan daireler için özel ödeme seçenekleri sunmaktadır. Haberin devamında bu ödeme seçenekleri ve proje hakkında genel bilgiler bulunmaktadır.

Proje özellikleri ve daireler

3S Kale Topaz Residence 13 katlı 2 blok olarak yükselmektedir. Bu blokların toplamında 228 adet konut yer almaktadır. Rezidanslar 2+1 ve 1+1 olarak tasarlanmaktadır. 1+1 daireler brüt 59, net 39 metrekare kullanım alanına sahiptir. 1+1 daireler tek tip olarak tasarlanmaktadır. Projenin diğer konutları olan 2+1 daireler ise farklı üç tip olarak tasarlanmaktadır. İki oda bir salon olan daireler 55-85 metrekare net kullanım alanına sahiptir. Brüt olarak ise 86 ila 137 metrekare kullanım alanı bulunmaktadır. Dairelerin balkonları da daire içi gibi ferah ve geniştir.

3S Kale Topaz Residence sosyal donatılarında hem çocuklar, hem yetişkinler için özel alanlar yer almaktadır. Çocuklar için güvenle oynayacakları oyun alanları bulunmaktadır. Yetişkinler için sauna ve hamam hizmeti mevcuttur. Bunun dışında düzenli spor yapmak için özel fitness salonu da projede bulunmaktadır. Ayrıca yaz-kış yüzme sporu yapmaya elverişli kapalı yüzme havuzu da projede yer almaktadır.

3S Kale Topaz lokasyonu

Proje şehrin merkezinde yer almaktadır. İstanbul’un neredeyse her bölgesine eşit mesafededir. Hem özel araçla hem toplu taşıma ile kolay ulaşım imkanı sağlar. Özel araçla ulaşım için E5 çevreyolundan siteye giriş alanı vardır. Bunun yanı sıra Anadolu Yakasına geçmek için Avrasya tüneline sadece 10 dakika mesafededir. Bu tünel ile diğer takaya 20 dakika gibi kısa sürede geçmek mümkün. Toplu taşıma için metro, metrobüs ve tramvay duraklarına yürüme mesafesindedir. Ayrıca vapur ve deniz otobüslerinin de yakınında bulunmaktadır.

Daire fiyatları ve ödeme seçenekleri

3S Kale Topaz Residence son dairelerine gelinmiş durumda. Kalan dairelerden 2+1 net 69 metrekare kullanım alanına sahip daire şu anda 7 milyon 650 bin liradan satılmaktadır. Daire fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Bunun için 0 (212) 444 37 11 ya da 0 (533) 713 10 95 numaralarını arayabilirsiniz. Şu anda son satışlara özel yüzde 20 peşin, kalan yüzde 80’e 1.29 oranla kredi imkanı sunulmaktadır. 

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version