Kategoriler
Proje Haberleri

Adra Altınoluk satışa çıkıyor

Adra Altınoluk projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Balıkesir’in Altınoluk İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Okullu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 35.366 metrekarelik arsa üzerinde 3 adada 33 blok ve topla. 644 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 3 artı 2’ye kadar normal ve dubleks konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

35.366 metrekarelik arsa üzerinde 3 adada 33 blok ve topla. 644 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 3 artı 2’ye kadar normal ve dubleks konut seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70,95 ile 78,25 metrekare arasında değişmektedir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 ile 93,05 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120,7 ile 122,15 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 190 ile 259,7 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; her etaba özel açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Her blokta asansör sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır.

Adra Altınoluk konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Balıkesir’in Altınoluk İlçesi İskele Mahallesi İsmet Paşa Caddesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu proje denize sıfır konumdadır. Mavi bayraklı Yağcılar mevkiinde yer almaktadır. Üstelik Assos, Bergama, Cunda Adası, Burhaniye gibi tarihi ve turistik yerlere oldukça yakın konumdadır. Edremit Havaalanı’na 30 kilometre, Güre Termal Tesisleri’ne 5 dakika uzaklıktadır. Ayrıca zincir marketlerin tamamına ve restoranlara yürüme mesafesindedir.

Adra Altınoluk projesinde daireler banka kredisine uygun durumdadır. Ancak fiyatlar henüz belirlenmemiştir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 266 606 05 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version