Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Afyon Merkez Gökçe Toki ihalesi bugün yapılıyor

Afyon İli, Merkez İlçesi, Gökçe Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Afyon Merkez Gökçe 1. Bölge Toki Evleri projesinin ilahesi yapılacaktır. Toplu Konut projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa ettirilecektir. Peki Afyon Merkez Gökçe Toki ihalesi ne zaman yapılacaktır? Sorunun cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Toki’den Afyon Göçe’ye 578 konut

Toplu Konut projesi ihalesi Afyon İli Merkez İlçesi Gökçe Mahallesi 1. Bölge 578 Konut, 1 Adet Cami, 1 adet Şadırvan ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak yapılacaktır. Toplu Konut projesinde toplam 578 adet konut yer almaktadır. Ayrıca 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine projede yer verilmesi beklenmektedir. Afyon Merkez Gökçe Mahallesi 1. Bölge 578 Konut projesinde yer alan konut blokları zemin kat + 4 normal katlı olması beklenmektedir. Veya zemin kat + 5 normal katlı olacak şekilde olması beklenmektedir. Projede konutların dışında ayrıca 5 adet ticari ünitenin yer aldığı bina merkezi ve 1 adet cami yer almaktadır.

Afyon Merkez Gökçe Toki ihalesi ne zaman?

Toplam 578 adet konuttan oluşan Afyon Merkez Gökçe Toki Konutları projesinin ihale günü geldi. Projenin ihalesi 08 Eylül 2021 tarihinde Çarşamba günü gerçekleştirilecektir. İlahe Çarşamba günü Saat 14:30’da başlayacaktır. Afyon İli Merkez İlçesi Gökçe Mahallesi 1. Bölge 578 Konut, 1 Adet Cami, 1 adet Şadırvan ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşindeki konutlar tünel kalıp sistemi ile gerçekleştirilecektir. Bir adet ticaret merkezi, şadırvan ve bir adet Cami inşası ise konvansiyonel kalıp sistemi ile inşa edilecektir.

İhalesi yapılacak olan toplu konut projesinde 578 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca dairelerin dışında ticaret merkezi ve Cami de yer almaktadır. Proje içerisinde ayrıca spor alanları oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanları gibi alanlarında yer alması beklenmektedir. Toplu konut projesi açık ihale usulü ile ihale edilecektir. Proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekmektedir. İşe başlanma tarihinden sonra 550 takvim gününde de işin bitirilmesi gerekmektedir. Söz konusu ihaleye katılmak için teklif edecekleri tutarın yüzde 3’ünden az olmamak kaydı ile belli bir tutarda geçici teminat vermeleri gerekmektedir.

Afyon Merkez Gökçe Toki Konutları projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız….

Exit mobile version