Kategoriler
Proje Haberleri

Akadia İncek satışları devam ediyor

Akadia İncek projesi bir karma kullanım projesi olarak tasarlanmıştır. Projenin konumu Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje MBM İnşaat A.Ş. ve Mutlucan Tuz A.Ş ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 11 blokta 910 adet daire,56 adet home office ve 13 adet ticari ünite bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje kapsamında 11 blokta 910 adet daire,56 adet home office ve 13 adet ticari ünite bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise 73 metrekare ile 214 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca yüksek katlı bloklarda yangın spring sistemi, yangın merdiveni, her blokta parotoner ve tüm katlardan yangın dolabı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Site içerisinde sosyal tesis yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun alanları, basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzu, performans salonları, Fin hamamı, sauna ve buhar odası bulunmaktadır. Her blokta 4 adet asansör ile sedye ve yük asansörü mevcuttur. Ayrıca jenerotör sistemi, her blokta karşılama holü, merkezi uydu sistemi ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda kalorimetre ile ısınma sistemi sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları çok noktadan emniyetli çelik kapı sisteminden oluşmaktadır. Üstelik dairelerde görüntülü intercom sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır.

Akadia İncek konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi Kızılcaşar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ankara’nın güneyinde İncek Bulvarı’na çok yakın bir konumda yükselmektedir. Projenin kuzey-doğu alanında ticari alanlara yer verilmiştir. Böylece proje şehirle olan bağını kuzey-doğu cephesinde sürdürebilmektedir. Öte yandan güney-batı cephesinde konut alanları kullanıcılara gerekli mahremiyet ve güvenlik alanını sağlanmıştır.

Akadia İncek fiyatları ne kadardır?

Akadia İncek projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Projede 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipleri yer almaktadır. Dairelerin büyüklüğü ise 73 metrekare ile 214 metrekare arasında değişmektedir. Bu daireler 1.950.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 312 391 74 74 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version