Kategoriler
Proje Haberleri

Akba Cadde 61 Evleri lansman fiyatlarıyla satışta

Akba Cadde 61 Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Adapazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akba Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede modern yapıda binalar inşa edilmiştir. Bu binalar üçer kattan oluşmaktadır. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Ayrıca binalarda iş yerleri de mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Üstelik bu dairelerin net büyüklüğü 90 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca site ortak alanında çocuk oyun parkı ve oturma alanları gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Üstelik konutlarda ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Akba Cadde 61 Evleri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Adapazarı İlçesi Güneşler Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yeni stadyumu yakın konumda olup sitenin 4 tarafı yolla çevrilidir.
Akba Cadde 61 Evleri projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 725.000 TL ile 775.000 TL arasında değişmektedir. Projede aras takası imkanı sunulmaktadır. Yalnızca araç ve arsa takası kabul edilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (264) 271 15 51 veya 0 (544) 906 61 54 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version