Kategoriler
Proje Haberleri

Akyazı Villaları satışları devam ediyor

Akyazı Villaları projesi eşsiz doğa ve deniz manzarasına sahip yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Trabzon’un Ortahisar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Göktürk Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1, 5 artı 2 ve 6 artı 2  konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Göktürk Grup İnşaat imzası taşıyan projede forleks villalar yer almaktadır. Söz konusu villalar 4 artı 1, 5 artı 2 ve 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 160 metrekare ile 295 metrekare arasındadır. 5 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 380 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 365 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Çamaşır odası, şömine ve termosifon gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Akyazı Villaları konumu hakkında

Proje, Trabzon’un Ortahisar İlçesi Akyazı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Beşirli sahiline 5 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Akyazı Villaları fiyatları ne kadar?

Akyazı Villaları projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 380 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 konut tipindeki villaların fiyatı 6.700.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (462) 222 03 33 veya 0 (532) 761 25 54 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version