Kategoriler
Konut Kredisi

Albaraka Türk konut ve araç finansmanlarını duyurdu

Albaraka Türk uygun oranlar ile araç, konut ve ihtiyaç finansman kampanyalarını duyurdu. Kampanya ile birlikte araç finansmanında %1,79, konut finansmanında %1,69 ve ihtiyaç finansmanında yüzde 1,90’dan başlayan kâr oranları ile finansman imkânı sunuluyor.  Türkiye’nin ilk katılım bankası Albaraka Türk, yeni finansman kampanyalarını bireysel müşterilerinin kullanımına sundu. Araç, konut ve ihtiyaç finansmanı özelinde düzenlenen kampanyalar ile müşterilere avantajlı oranlarla finansman imkânı sunulacaktır.

Albaraka Türk araç ve konut finansmanlarını duyurdu

Yeni araç finansmanı kampanyası ile müşterilere hem sıfır kilometre hem de ikinci el araçlara 48 aya varan vadeler ile finansman uygulanabilecektir. %1,79’dan başlayan imkânı oranıyla sunulan araç finansmanı kampanyasında müşteriler ayrıca avantajlı kasko tekliflerinden yararlanabilecektir. Ayrıca Otorapor Gold ve Silver Ekspertiz paketini %25 indirim ile yaptırabilecektir. Banka, araç finansmanıyla birlikte konut finansmanını da duyurdu. Ayrıca bireysel müşterilere kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunmaktadır. %1,69’dan başlayan kâr oranları ile sunulan finansman kampanyasında dilediğiniz eve 120 ay vade ile rahat rahat geri ödemelerinizi yaparak sahip olabilirsiniz.

Albaraka Türk, araç ve konut finansmanı kampanyalarıyla birlikte ihtiyaç finansmanı kampanyasını da duyurdu. Ayrıca %1,90’dan başlayan kâr oranları ile bireysel müşterilere finansman sağlayacak. Bu kampanyada müşteriler, 3 ay ödemesiz dönem ve 36 aya varan vade imkânlarından yararlanabilecektir. Araç, konut ve ihtiyaç finansmanı kampanyalarına web sitesi ve şubelerden hızlıca başvuru yapılabilecek.

Diğer konut kredisi haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version