Kategoriler
Proje Haberleri

Alemdar Seaside Darıca satışları devam ediyor

Alemdar Seaside Darıca projesi modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kocaeli Darıca’da bulunan proje Alemdar Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 bahçe dubleksi ile 4 artı 1 ve 5 artı 1 çatı dubleksi daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 bahçe dubleksi ile 4 artı 1 ve 5 artı 1 çatı dubleksi daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 226 ile 278 metrekaredir. 4 artı 1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 241 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü brüt 225 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur.

Çevreye duyarlı özel tasarım peyzaj alanı bulunmaktadır. Ayrıca çocuk oyun parkı, fitness ve spor alanı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve daha birçok özelliğe sahiptir. Akıllı ev sistemi bulunan konutlarda yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Hilton özellikli banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Ankastre mutfak seti, mutfak doğalgazı, set üstü ocak, spot aydınlatma ve panjur gibi birçok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun giriş rampası mevcuttur.

Alemdar Seaside Darıca konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Darıca İlçesi Cami Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve semt pazarı bulunmaktadır. Ayrıca hastane ve sağlık ocağı gibi sağlık kurumları mevcuttur. Proje alanı anayola yakın olup metro ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Alemdar Seaside Darıca fiyatları ne kadardır?

Alemdar Seaside Darıca projesinde fiyatlar konut tipine göre ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir.

Projede bulunan, brüt 226 ile 237 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 bahçe dubleksi dairelerin fiyatı 2 milyon 700 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca brüt 236 metrekare ile 289 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki 4+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 3 milyon 200 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 745 66 00/0 (216) 340 05 45 veya 0 (532) 474 78 44 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version