Kategoriler
Proje Haberleri

Alfa Köşe Biga güncel fiyatlarla satışta

Alfa Köşe Biga projesi kullanışlı ve keyifli yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Çanakkale’nin Biga İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Alfa 4N Mimarlık Mühendislik İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 katlı 3 blok yer almaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Alfa 4N Mimarlık Mühendislik İnşaat güvencesi ile yükselen projede 3 katlı 3 blok yer almaktadır. Site içerisinde yer bu konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 96 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 124 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca modern bahçe düzenlemeleri yapılmaktadır. Sitede led spot çevre ve bina aydınlatma yapılmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Standartların üzerinde geniş sahanlık ve merdivenler mevcuttur. Tüm ıslak zeminlerde birinci sınıf seramik zemin uygulanmaktadır. Banyo içerisinde özel imalat duş alanı bulunmaktadır. Ayrıca birinci sınıf özel tasarım banyo dolabı yer almaktadır. Salon ve hollerde konutlara özel spot ve led aydınlatmalar kullanılmıştır. Üstelik antre girişinde vestiyer dolabı bulunmaktadır. Geniş ve ferah balkonlar ile merkezi uydu sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Alfa Köşe Biga konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Çanakkale’nin Biga İlçesi Sakarya Mahallesi’nde bulunmaktadır. Söz konusu proje alışveriş merkezi, semt pazarı, belediye ve eğitim kurumlarına yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Alfa Köşe Biga projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Üstelik projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 124 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.620.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (286) 316 90 01 veya 0 (542) 201 77 72 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version