Kategoriler
Proje Haberleri

Altınpark Sitesi 2 Antakya satışa sunuldu

Altınpark Sitesi 2 Antakya konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile satışa sunulmuştur. Hatay’ın Antakya İlçesinde yükselen proje Fahri Altınöz İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi, Antakya İlçesi Odabaşı Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Altınpark Sitesi 2 Antakya kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içleri kiler, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, yerden ısıtma gibi donanımlara sahiptir.

4 bloklu proje kapsamında çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yeşil alan, spor alanı gibi sosyal olanaklara er verilmiştir. Aynı zamanda kamera sistemi, kapalı garaj, açık otopark, kapıcı, güvenlik, jeneratör gibi donanımlara da sahiptir. Proje kapsamındaki daireler 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 205 metrekare ile 240 metrekare arasında tasarlanmıştır. Proje 128 dairelik 4 bloktan meydana gelmektedir.

Altınpark Sitesi 2 Antakya konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Odabaşı Mahallesinde, A.Gaffar Okkan Bulvarı Antakya’nın merkezinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje sağlık kurumlarına, üniversiteye, otogara alışveriş merkezinde yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Daire fiyatları daire tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 205 metrekare alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon TL,

240 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 1 milyon 200 bin TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0326 227 40 70 ve 0532 254 27 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…