Kategoriler
Proje Haberleri

Altower Kadıköy satışları devam ediyor

Altower Kadıköy konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Kadıköy İlçesinde yükselen proje Altınbaş Gayrimenkul firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kadıköy İlçesi Sahrayı Cedit Mahallesi üzerindeki 6 bin metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Kadıköy konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireler dikkat çekmektedir. Tüm daireler akıllı ev sistemleriyle donatılmış olup manzaraya bakan geniş camlara sahiptir.

Proje kapsamında kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, misafir konaklama suit daireleri, toplantı odası gibi olanaklara yer verilmiştir. Aynı zamanda projede kafe, restoran, sinema, basketbol sahası, resepsiyon, kameralı güvenlik hizmeti gibi avantajlar da sunulmaktadır. Proje, tek blok ve 330 daireden meydana gelmektedir. Daireler 1+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 75 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Altower Kadıköy fiyatları ne kadar?

Kadıköy konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

75 metrekare brüt alanlara sahip 1+1 daireler 2 milyon 505 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Altower Kadıköy nerede yer alıyor?

Konut projesi İstanbul İli, Kadıköy İlçesinin Göztepe semtinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda D-100 otoyoluna, Yeni Sahra Metro İstasyonuna 200 metre uzaklıktadır. Göztepe Köprüsü ve Göztepe metro istasyonuna da 500 metre uzaklıktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0542 662 46 88 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version