Kategoriler
Emlak Haberleri

Alya Penta’da satışlar başladı

Akkuş Grup tarafından İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen Alya Penta Beylikdüzü projesinde banka kredili satışlar başladı.

Toplam 3 bin 565 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Alya Penta Beylikdüzü projesi 5 katlı 5 blokta toplam 50 adet daire ve 8 adet ticari üniteden meydana geliyor.

2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 olmak üzere toplam dört farklı tip daire seçeneklerinin bulunduğu Alya Penta Evleri projesinde daire büyüklükleri ise 125 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.

Alya Penta fiyatları ne kadar?

30 milyon TL yatırım değeriyle inşa edilen Alya Penta projesinde satılık daire fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Projede metrekare birim fiyatları ise 4 bin 200 liradan başlıyor.

Alya Penta ödeme seçenekleri neler?

Yapı Kredi ve İş Bankası ile yapılan özel anlaşmayla birlikte Alya Penta projesinde 48 aya varan vadelerde sıfır faizle konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Alya Penta ne zaman teslim edilecek?

Temelleri 2016 yılı Ekim ayı içerisinde atılan Alya Penta projesinin 2018 yılı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Alya Penta projesinde kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, sauna, fitness salonu, çocuk oyun parkı, kamelya ve oturma alanları, süs havuzu, basket sahası gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Exit mobile version