Kategoriler
Proje Haberleri

Ap Sea Gate Bodrum satışları devam ediyor

Bodrum villa projesi Şani İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmiştir. Villa projesi Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gündoğan Mahallesi’nde yer almaktadır. Yaşamın başladığı projede satışlar ise tüm hızıyla devam etmektedir. Ap Sea Gate Bodrum projesi ile ilgili detaylı bilgi haberimizin devamında yer almaktadır.

Türkiye’de turizm cennetleri arasında ilk akla gelen Bodrum’da yükselen villa projesi, son dönemlerde popülaritesini büyüten tatil bölgesi Bodrum, Gündoğan’da yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Villa projesi Bodrum’un, en sevilen tatil beldelerinden birisi olan Gündoğan’da yer almaktadır. Proje 20 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. 20 bin metrekarelik arsa üzerinde ise 24 konut bloğu yer almaktadır. 24 konut bloğunda ise toplam 30 adet villa bulunmaktadır.

Şani İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş. güvencesiyle inşa edilen villa projesi, berrak suyu ve geniş kumsalı ile iyi bilinen Gündoğan plajına yürüme mesafesindedir. 1 ile 2 kat arasında değişen villa tasarımları, alıcılarına villa tiplerini 2+1, 3+1 ve 4+1 arasında sunmaktadır.

Villa projesinde 12 adet müstakil bahçeli havuzlu/ havuzsuz 2+1+(1) villa yer almaktadır. Ayrıca 5 adet 3+1+(1) havuzlu müstakil villa yer almaktadır. Bunların dışında yine projede 13 adet 4+1+(2) havuzlu müstakil villalar yer almaktadır. Bodrum villa projesindeki villaların büyüklükleri ise 125 metrekare ile 287 metrekare arasında değişmektedir.

Ap Sea Gate Bodrum sosyal donatılar

Ap Sea Gate projesi, denize ve plaja 500 metre uzaklıkta yer alan  20 bin metrekarelik arsanın üzerine konumlandırılmıştır. Sosyal alan olarak projede yüzme havuzu, masa tenisi ve açık spor ile güneşlenme alanları mevcuttur. Yüzme havuzları müstakil, ısıtmalı bir havuz seçeneği gibi ayrıcalıklara sahiptir.

Ap Sea Gate Bodrum nerede yer alıyor?

Villa projesi Gündoğan Mahallesi, Kızılburun Caddesi, 31 Sokak, Gündoğan – Bodrum / Muğla adresinde yer almaktadır. Deniz ve plaja villa projesi 500 metre mesafededir. Ortakent’e 16 kilometre mesafede yer alan proje ayrıca Bodrum’a 21 kilometre, Türkbükü’ne 10 kilometre mesafededir. Ayrıca villa projesi havaalanına ise 49 kilometre mesafede yer almaktadır.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi için 0541 841 06 06 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version