Kategoriler
Proje Haberleri

Arcadia Homes satışları başladı

Arcadia Homes projesi doğa ve orman manzarasına hakim, modern mimari yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Uzunoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.700 metrekarelik bir alan üzerinde 10 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Uzunoğlu İnşaat güvencesi ile yükselen proje konumu ve modern tasarımı ile dikkat çekmektedir. 3.700 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen sitede 10 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 2 katlı olup 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 240 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 200 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Villaların kendilerine ait müstakil bahçe alanı bulunmaktadır. Ayrıca ortak alan içerisinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları yer almaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde özel banyo dolapları, birinci sınıf vitrifiye, armatürler ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır. Teras alanı, kiler, şömine ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Arcadia Homes konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Sarımeşe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve orman manzarasına sahiptir. Muhitinde market, park, spor salonu, cami, okullar ve sağlık ocağı bulunmaktadır. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.
Arcadia Homes projesinde brüt 240 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 397 34 25 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version