Kategoriler
Proje Haberleri

Armoni Park Garden lansman fiyatlarıyla satışta

Armoni Park Garden projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kozalak İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir.17.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde 35 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

17.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde 35 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 262 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 230 metrekare olmaktadır. Villalar 2 katlı olup taban oturumu 131 metrekaredir. Proje, birinci sınıf işçilik ve birinci sınıf malzeme kalitesi ile inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Projede 11.000 metrekarelik yeşil alan bulunmaktadır. Her villanın kendine özel 500 metrekarelik bahçe alanı yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Armoni Park Garden konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Turgut Özal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Karacakaya Mahallesi Mebuskent Villaları yanında yer almaktadır.

Armoni Park Garden projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 262 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 4.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslimi 2023 sonuna doğru yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (312) 566 32 53 veya 0 (554) 537 67 60 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version