Kategoriler
Proje Haberleri

Arslan Bey Konakları Kuşadası satışları başladı

Arslan Bey Konakları Kuşadası projesi modern yapısı ve geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Arslan Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde müstakil, özel havuzlu 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde müstakil, özel havuzlu 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 350 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 180 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet olarak her villaya özel açık yüzme havuzu ile geniş peyzaj alanları bulunmaktadır. Otomatik sulama sistemi ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. 3 adet banyo ve tuvalet yer almaktadır. Salon ve odalarda asma tavan ve LED aydınlatmaları kullanılmıştır. Ayrıca merdiven basamak aydınlatmaları yer almaktadır. Otomatik panjur sistemi, barbekü ve şömine gibi pek çok özellik mevcuttur.

Arslan Bey Konakları Kuşadası konumu ve fiyatları

Arslan Bey Konakları Kuşadası Aydın’ın Kuşadası Güzelçamlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Denize 500 metre mesafede yer almaktadır. Üstelik önü açık, ferah ve 3 cephesi yollarla çevrilidir.
Arslan Bey Konakları Kuşadası projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca takas ve taksitli ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 350 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 566 64 98 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version