Kategoriler
Proje Haberleri

Asel Villaları satışları başladı

Asel Villaları projesi birinci sınıf malzeme kalitesi kullanılarak ferah yaşam alanları sunmaktadır. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Demirtürk İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kaliteli yapıları ile dikkat çeken Demirtürk İnşaat güvencesi ile yükselen proje kapsamında 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar mevcuttur. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 260 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villaların net büyüklüğü 230 metrekare olmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca villaların kendilerine özel bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Kombi odası, kiler, ütü ve çamaşır odası gibi pek çok özellik yer almaktadır. Villaların ferah yapıda teras alanları mevcuttur.

Asel Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi İncili Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik çarşı merkeze yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Asel Villaları projesinde 4 artı 1 konut seçeneklerine sahip villalar yer almaktadır. Brüt 260 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 3.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (543) 667 34 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version