Kategoriler
Proje Haberleri

Atrium Kepez Evleri satışlara devam ediyor

Atrium Kepez Evleri Çanakkale’nin Biga ilçesinde hayata geçirilmiş bir projedir. Mehmet Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Çanakkale’nin en gözde bölgelerinden birinde yer almaktadır. Deniz ve doğa ile iç içe projenin özellikleri, daireler ve güncel fiyatları hakkında detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve özellikleri

Atrium Kepez Evleri toplam 52 daireden oluşmaktadır. Büyüklükleri değişen bu dairelerin iç ve dış mimarisinde modern tasarım kullanılmıştır. Proje konumu şehrin merkezinde olmasına rağmen özel peyzaj alanı sayesinde yemyeşil bir alanda yer almaktadır. Daireler akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Mutfak ve salon birbirinden ayrıdır. Mutfak kısmında ankastre set hazır bulunmaktadır. Dairelerde ortak kullanım ve ebeveyn banyosu olmak üzere iki adet banyo vardır. Dairelerin her birinde balkon yer almaktadır. Bu balkonda yaz kış oturmak mümkündür. Kışın ısınma için merkezi ısıtma sistemi yer almaktadır.

Atrium Kepez Evleri deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilmektedir. Ses ve ısı yalıtımı mevcuttur. Site içinde yeşil alanlı bahçe bulunmaktadır. Bu bahçede dinlenme yerleri mevcuttur. Bahçe kısmında hem yetişkinler, hem çocuklar için spor alanları bulunmaktadır.

Atrium Kepez Evleri güncel fiyatları

Projede daire satışları devam etmektedir. İki oda bir salon brüt 125, net 95 metrekare kullanım alanlı daire şu anda 2 milyon 424 bin Türk Lirası satış fiyatına sahiptir. 2+1 dairelerin diğer tipi olan dubleksler brüt 178 metrekare, net 135 metrekaredir. Fiyatı 2 milyon 850 binden başlamaktadır. Üç oda bir salon geniş daireler brüt 178, net 135 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler şu anda 3 milyon 500 bin fiyat ile satılmaktadır.

Atrium Kepez Evleri kat irtifaklı olarak satılmaktadır. Dairelerin satışında banka kredisi kullanma imkanı vardır. Fiyatlar zaman içinde ya da daire konumuna göre değişiklik göstermektedir. Bunun için güncel fiyatları irtibat numaralarından alabilirsiniz. İrtibat için 0 (286) 316 50 02 ya da 0 (543) 316 50 02 numaralarını arayabilirsiniz. Bu numaralardan ayrıca daireleri görüntülü olarak görüp inceleyebilirsiniz. Verdiğimiz bilgilere ek olarak merak ettiklerinizi de irtibat numaralarından öğrenebilirsiniz. 

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version