Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenimahalle’de konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Artaş İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje farklı konseptte müstakil evleri ile dikkat çekmektedir. Avrupa Konutları Yenimahalle henüz proje aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

İstanbul konut projesi Yenimahalle’de yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi için ön talepler toplanmaya başlanmıştır. Bunun için Artaş İnşaat firmasının internet adresi üzerinden ön talep formunuzu doldurmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde ayrıca avantajlı fiyatlardan da faydalanmak mümkün olmaktadır. Konut projesi Yenimahalle Metro İstasyonu’nun hemen yanı başındaki arsa üzerinde kurulacak ve bölgeye değer katacaktır.

Avrupa Konutları Yenimahalle konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, projenin detayları henüz belirlenmemiştir. Ancak konut projesinin güvenlik sistemi, otopark, su deposu, hidrofor gibi özelliklere sahip olması beklenmektedir. Aynı zamanda dairelerde balkon, beyaz eşya, ebeveyn banyosu olması planlanmaktadır.

Avrupa Konutları Yenimahalle fiyatları ne kadar?

Yenimahalle konut projesinde henüz daire fiyatları ve ödeme şartları belirlenmemiştir. Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, ödeme planı, teslim tarihi gibi bilgiler belli olduğunda bilgiler web sitemizde yer alacaktır. Projedeki konutlar için ön talep toplama dönemi başlamıştır. Firmanın bir diğer yeni projesi olan Avrupa Konutları Saklıvadi projesinin de yakında satışa sunulması beklenmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Yenimahalle metro istasyonunun hemen çıkışında konumlandırılmıştır. Aynı zamanda Şeyh Edebali Lisesi ve Öznur Kahraman Kız İmam Hatip Ortaokuluna da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

“Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor” için bir yanıt

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version