Kategoriler
Proje Haberleri

Aydınlı Townia Evleri satışları başladı

Aydınlı Townia Evleri projesi modern yapısı ve full manzaraya sahip yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Genç Sarılar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 2 ve 5 artı 2 konut tiplerinden oluşan teraslı dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Genç Sarılar İnşaat güvencesi ile yükselen sitede içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 4 artı 2 ve 5 artı 2 konut seçeneklerine sahip teraslı dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekaredir. 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 234 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bloklarda lobi ve bina görevlisi yer almaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 katlı kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca spor salonu, açık ve kapalı çocuk oyun parkı ve kamelyalar gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. 4 adet asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Üstelik ferah yapıda teras alanları yer almaktadır.

Aydınlı Townia Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar full deniz ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Deniz otobüsü, dolmuş, metro, metrobüs, Marmaray, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte Avrasya tüneli, boğaz köprüleri, havaalanı ve tren istasyonu yakın konumdadır.

Aydınlı Townia Evleri fiyatları ne kadardır?

Aydınlı Townia Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 220 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 2.475.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 234 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 3.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 148 00 30 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version