Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Aydos Country’de şimdi al 1 yıl bedava otur

Sinpaş GYO tarafından İstanbul ili, Anadolu Yakası, Sancaktepe’de Aydos Ormanı’nın yanı başında hayata geçirilen Aydos Country projesinde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplam dört farklı tip dairelere yer verilen Aydos Country Sancaktepe projesinde hemen teslim sınırlı sayıdaki dairede yüzde 5 peşinat ve bir yıl bedava oturma fırsatı ile sahip olabiliyorsunuz.

Aydos Country Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin alanları 70 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. Projede en çok tercih edilen daire seçeneği geniş balkonlu orman ve peyzaj manzaralı 3+1 daireler ve yemyeşil bahçeleriyle 4+1 daireler oldu.

Aydos Country Evleri projesinde yüzme havuzu, fitness  center, tenis kortu, çok amaçlı spor sahası ve yürüyüş yolları, temalı oyun alanları, sıra ağaç evler, uçurtma alanı yer alıyor.

Aydos Country ödeme planı

Aydos Country projesinde dairelerini teslim alanlar, yalnızca yüzde 5 peşin ödeme yapıyor. 1 yıl ödeme yapmadan oturduktan sonra yüzde 25’ini ödüyor, sonra kalan tutarı ise sıfır faiz ve 50 ay vade ile ödeyebiliyor.

Tasinmazhaber.Com

Exit mobile version