Kategoriler
Proje Haberleri

Aytek Life City satışları başladı

Aytek Life City projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Şarköy İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yılmaz Aytek İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde havuz bahçe, deniz manzaralı ve açık teraslı daire ile villa seçenekleri bulunmaktadır. Bu daire ve villalar 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde havuz bahçe, deniz manzaralı ve açık teraslı daire ile villa seçenekleri bulunmaktadır. Bu daire ve villalar 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 konutların büyüklüğü brüt 90 ile 95 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, sosyal tesisler ve geniş yeşil alan bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Daireler full eşyalı durumdadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulamaları yapılmaktadır.

Aytek Life City konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Şarköy İlçesi İstiklal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar Çanakkale Boğaz manzarası ve deniz manzarasına sahiptir. Şehrin gürültüsünden uzak doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunmaktadır. Muhitinde eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve sağlık ocağı bulunmaktadır. Dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Aytek Life City fiyatları ne kadardır?

Aytek Life City projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar bulunduğu konum ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 90 ile 95 metrekare arasında olan 2 artı 1 konutların fiyatı 325.000 TL ile 450.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik araç takası fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (282) 518 20 04 veya 0 (542) 639 57 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version