Kategoriler
Proje Haberleri

Batı Konsept Uşak satışları devam ediyor

Uşak Merkez konut projesi Çelik Grup Yapı İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Uşak İli, Merkez İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Aynı zamanda daire satışlarında takas imkanı da sunulmaktadır. Batı Konsept Uşak konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje özelliklere neler?

Konut projesi Cumhuriyet Mahallesi üzerinde yer alan 10 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki bloklarda toplam 108 adet daire yer almaktadır. Daire içlerinde pek çok olanak sunulmaktadır. Görüntülü diafon, geniş balkonlar, ebeveyn banyosu, kiler gibi olanaklar dairelerde yer almaktadır.

Projenin 8 bin metrekarelik alan yeşil peyzaj alanlarından oluşmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, koşu-yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları gibi olanaklar mevcuttur. Bunların dışında yüzme havuzları, kamelyalar, otopark, bisiklet parkı gibi imkanlar da bulunmaktadır. Batı Konsept Uşak konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 ve 5+1 dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. 3+1 tip daireler 163, 5+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 326 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Batı Konsept Uşak daire fiyatları ne kadar?

Uşak konut projesinde yer alan dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler, 1 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, topraktan satış avantajları da sunmaktadır.

Ayrıca satışlarda takas imkanı sunulmaktadır.

Batı Konsept Uşak nerede yer alıyor?

Proje, Uşak’ın en elit konumunda yer alan, Batıkent ve Çakırkent’e komşudur. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 202 91 88 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version