Kategoriler
Proje Haberleri

Bavadi Villaları satışları devam ediyor

Bavadi Villaları Antalya Kaş’ta yer alan özel bir projedir. Baransel Grup tarafından hayata geçirilen projede değişik tiplerde villalar yer almaktadır. Villalar A, B ve C tipi olarak tasarlanmaktadır. Her villa tipinin kendine özel kullanım alanı ve özellikleri mevcuttur. Projede yer alan villalar ve güncel fiyatları hakkında detayları haberin devamında bulabilirsiniz.

Projede yer alan villa tipleri

Bavadi Villaları farklı 3 tip villadan oluşmaktadır. A, B ve C blok olarak üç blok tipi mevcuttur. Villaların her birinde bir adet Amerikan mutfak yer almaktadır. Mutfağa ek olarak villa tipine göre sayısı değişen suit odalar bulunmaktadır. Her villanın dış ortamdan izole edilmiş sadece kendine özel kapalı havuzu bulunmaktadır. Bu alanda hem çocuklar, hem yetişkinler özel havuzlar yer almaktadır. Kapalı havuzlarda ısıtma özelliği bulunduğundan yaz kış kullanılabilir.

Bavadi Villaları doğa manzaralı konutlardır. Villaların bahçelerinde özel çimler yeşilliler yer almaktadır. Kapalı havuz dışında spor yapmak için fitness salonu bulunmaktadır. Kişisel bakım içinse sauna, hamam ve jakuzi projede yer almaktadır. Villaların hepsi beyaz eşya ve mobilyalı olarak satılmaktadır. Beyaz eşyalar Siemens, mobilyalar Vanessa markadır.

Bavadi Villaları güncel fiyatları

Projede yer alan villaların güncel fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. A blokta yer alan villalar, 5 oda, 1 salondur. Bu alanlara ek 5 adet banyosu bulunmaktadır. Tripleks olan bu villaların brüt 516, net 448 metrekare kullanım alanı mevcuttur. Güncel olarak fiyatları 18 milyon olarak belirtilmektedir.

Projede yer alan B blok villaları dubleks villalardır. 5 oda, 1 salona ek olarak 6 adet banyosu bulunmaktadır. Villaların fiyatları şu anda 17 milyon 100 bin olarak güncellenmiştir.

Projenin son villa tipi olan C blok villaları 2+1 olarak tasarlanmaktadır. Bu villalar da kendi arasında iki farklı tipe ayrılmaktadır. C1 blok villaları 9 milyondan C3 blok vilları 10 milyon 100 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Bavadi villaları satışlarında banka kredisi kullanımı mevcuttur. Alıcılar uygun koşullarda kredi çekerek sahip olmaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişmektedir. Bu sebeple en güncel fiyatları öğrenmek için iletişim numaralarını arayabilirsiniz. Proje için 0 (242) 844 28 29 ve 0 (532) 139 82 92 numaraları mevcuttur. Bu numaralardan ayrıca merak ettiğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıkayınız

Exit mobile version