Kategoriler
Proje Haberleri

Belkıs Yaşam Konutları satışları başladı

Belkıs Yaşam Konutları projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Çelikkan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 58 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 58 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 122 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 95 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; çocuk oyun alanları, barbekü alanları ve özel pergola kamelya oturma alanları bulunmaktadır. Her blokta 2 adet asansör ve 2 adet merdiven, hidrofor, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik yer almaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar bireysel kombili yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Özel tasarım lake boyalı CNS kesimli mutfak, vestiyer ve çamaşır dolabı yapılmaktadır. Üstelik tüm odalarda modern duvar kağıdı ve dekoratif asma tavan uygulaması yapılmaktadır.

Belkıs Yaşam Konutları konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Belkıs Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitim kurumları yürüme mesafesindedir. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Belkıs Yaşam Konutları fiyatları ne kadardır?

Belkıs Yaşam Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 122 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 950.000 TL ile 1.050.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (342) 606 00 06 veya 0 (532) 307 68 36 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version