Kategoriler
Proje Haberleri

Beyaz Şehir Konutları 4. Etap lansman fiyatlarıyla satışta

Beyaz Şehir Konutları 4. Etap projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Alanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 14 blokta toplam 575 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 14 blokta toplam 575 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 127 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Üstelik kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Ayrıca laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Engelliye uygun asansör, geniş koridor, rampa, merdiven ve tutamak mevcuttur.

Beyaz Şehir Konutları 4. Etap konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Şahincili Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Beyaz Şehir Konutları 4. Etap projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 127 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 715.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 233 06 07 veya 0 (536) 970 91 43 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version