Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Biva Tower daireleri ayda 20 bin TL kazandırıyor

Biva Tower, Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası olarak İzmir’de yükseliyor. Biva Mimarlık tarafından hayata geçirilen projede satışlar hızla devam ediyor. İzmir’in Bayraklı ilçesinde yer alan projede çok sayıda dairenin yanında iş yerleri de bulunmaktadır. Proje detayları ve satış kampanyası hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Biva Tower proje özellikleri

Tamamlandığında 151 metre yüksekliğinde dev bir kale olan Biva Tower toplam 32 kattan oluşmaktadır. Bu katların ilk iki katında yeme-içme alanları olan kafe ve restoranlara yer verilmektedir. Üçüncü kattan altıncı kata kadar olan kısımda araç asansörlü kapalı otopark bulunmaktadır. Altıncı kattan sonra yükselen katlarda ise modern yapılı ve kullanışlı daireler yer almaktadır. Projede toplam 96 adet konuta yer verilmektedir. Bu konutlar 1+1’den 4+1’e kadar genişliğe sahiptir. Dairelerden Tower projesinde yer alan 1+1 daireler 59 metrekare, 2+1 daireler 103-127 metrekare arasında metrekare kullanım alanına sahiptir. Geniş 3+1 daireler 168-180 metrekare arasında, 4+1 daireler ise 253 metrekaredir.

Biva Tower projesinde sosyal yaşam alanlarına da yer verilmektedir. Proje dahilinde 140 metrekarelik açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Ayrıca 1.600 metrekarelik alanda sağlıklı yaşam tesisleri bulunmaktadır. Konforlu ve rahat bir yaşam için gereken hizmetlerin sunulduğu projede oto yıkama, vale, resepsiyon, kuru temizleme özel hizmetleri de mevcuttur. Üç tarafı özel parklarla çevrili bir alanda yer almaktadır. Konum olarak İzmir’in merkezindedir. Bu sebeple istenilen yerlere özel araç ya da toplu taşıma araçları ile kolaylıkla ulaşmak mümkündür.

Çelikten kalede sizde yerinizi alın

Kule değil, çelikten bir kale sloganı ile hayata geçirilen projede çok sayıda ev ve işyerinin satışı tamamlanmış durumda. Yatırım için de avantajlı olan bu dairelerden bazılarında kira garantisi de verilmektedir. Sınırlı sayıda olan bu daireler aylık 20.000 TL kira geliri garantisi verilmektedir. Kira gelirinin süresi ise 5 yıl olarak belirtilmektedir. 5 yıl boyunca gelir sağlayan dairelerin fiyatları ve ödeme koşulları ile ilgili detayları bivatower.com adresinden alabilirsiniz. Buna ek olarak 444 30 31 numaralı irtibat telefondan da ödemeler ve güncel fiyatlar hakkında bilgi verilmektedir. İzmir’de olanlar firmanın satış ofislerinden de bilgi alabilir.

Diğer kampanyalara da göz atmak için tıklayın

Exit mobile version