Kategoriler
Proje Haberleri

Bizim Evler 10 yakında başlıyor

Bizim Evler 10 projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Avcılar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İhlas Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Kadın ve erkekler için ayrı ayrı planlanan sosyal alanlar bulunmaktadır. Ayrıca basketbol, voleybol ve futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, geniş peyzaj alanı, kafe, kreş ve süs havuzu gibi faaliyet alanları bulunmaktadır.

İhlas Yapı Bizim Evler 10 projesinde yer alan konutlarda ısıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşa kabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra dairelerde çamaşır odası ve ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri 15 Ocak’ta başlıyor

Bizim Evler 10 nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi, İstanbul İli, Avrupa Yakası, Avcılar İlçesi,  Firuzköy Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut Ispartakule bölgesindeki diğer Bizim Evler projelerine komşu konumda olması beklenmektedir.

İhlas Yapı Bizim Evler 10 projesinde fiyatlar ve ödeme koşulları henüz belirlenmemiştir. Detayları ilerleyen günlerde belli olacaktır. Projenin teslimi Aralık 2021 olarak planlanmıştır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 212 405 10 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version