Kategoriler
Proje Haberleri

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri 15 Ocak’ta başlıyor

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri İhlas Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Her iki projede İstanbul, Avrupa Yakası, Firuzköy Mahallesi, Ispartakule’de yer almaktadır. Konut projelerine 15 Ocak 2022 tarihinde başlanması planlanmaktadır.

Projelerin özellikleri neler?

Bizim Evler 9 projesi 14 bin 607 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Bizim Evler 10 projesinin ise arsa alanı henüz belli değildir. Konut projeleri, Kanal İstanbul güzergahına yakınlığıyla da dikkat çekmektedir. Her iki konut projesinde de 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 mesken seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca konutların dışında ticari ünitelerde yer almaktadır.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinde kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, tam donanımlı spor salonu ve kapalı otopark yer alacaktır.  Güvenlik, ayrıca kamera sistemi tarafından gözetilecek olan bu alana süs havuzu da yer alacaktır. Ayrıca konut sakinlerinin istedikleri kadar yürüyüş yapabilecekleri yürüyüş alanları da önemli bir detaydır.

Konut projelerinin teknik özellikleri ise aynı şekilde dikkat çekmeyi başarmaktadır. Örneğin jeneratör ve su deposu, tüm elektrik ya da su kesintilerinde bina sakinlerine hizmet edecektir. Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış ve deprem yönetmeliğine uygundur.

Ankastre beyaz eşya, görüntülü diafon sistemi ve ısı pay ölçer donanımlarına sahip olacak dairelerde ebeveyn banyosu da yer alacaktır. Ayrıca kaliteli duşakabinler, ebeveyn banyosu imkanı ve yalıtım özellikleri ile dikkat çeken konutların zemin etüdü yapılmıştır. Dolayısıyla tüm site alanı, deprem riski karşısında çok dirençlidir. Özellikle İstanbul gibi, depremin fazla olası olduğu yerlerde ise bu detaylar son derece önemlidir.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 fiyatları ne kadar?

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri ile ilgili daire fiyatları henüz belli değildir. 15 Ocak 2022 tarihinde fiyat ve ödeme planının belli olması beklenmektedir. Konut projeleri İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi, Ispartakule bölgesinde yer almaktadır. Ayrıca konut projeleri ile ilgili bilgi için 0212 405 10 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bizim Evler 9 10 reklam filmi

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version