Kategoriler
Proje Haberleri

Bizim Evler Güzelce fiyat listesi

İhlas Yapı firması tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Büyükçekmece İlçesine bağlı 23 mahalleden biri olan Güzelce Mahallesi’nde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde satılık daire fiyatları 669 bin TL’den başlıyor. Bizim Evler Güzelce fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Bizim Evler Güzelce projesi 17 adet konut bloğundan meydana geliyor. Projedeki 17 adet konut bloğunda ise toplam 709 adet daire bulunuyor. Proje içerisinde yer alan 709 adet konutun dışında ayrıca 111 adet ticari üniteye de bulunmaktadır.

Projedeki daire özellikleri neler?

İhlas Yapı firması tarafından İstanbul, Büyükçekmece İlçesi’nde inşa edilen proje Güzelce Mahallesi’nde denize nazır bir konumda bulunuyor. 92 bin 293 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede yer alan konut blokları 8 ile 10 katlı olacak şekilde projelendirildi. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer veriliyor. Projedeki 2+1 tip daireler 96 metrekare ile 157 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projedeki 3+1 tip daireler 163 metrekare ile 179 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projede yer alan 4+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 203 metrekare ile 214 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Bizim Evler Güzelce fiyat listesi

Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan dairelerin fiyatları 669 bin TL’den başlıyor 1 milyon 526 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede yer alan dairelerin detaylı fiyatları ise şu belirlenmiş durumda.

Projede yer alan 2+1 tip dairelerin fiyatları 669 bin TL’den başlıyor 1 milyon 526 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede yer alan 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 49 bin TL’den başlıyor 2 milyon 167 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede yer alan 4+1 tip konutların fiyatları ise 1 milyon 242 bin TL’den başlıyor 2 milyon 603 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Taşındıktan sonra öde kampanyası devam ediyor

Bizim Evler Güzelce projesinde başlatılan kampanyaya göre dairenizi satın aldığınızda ödemenin yarısını peşin ödüyorsunuz, Kalan yüzde 50 oranındaki tutarı ise daireye taşındıktan sonra 120 ay vade ile ödemeye başlıyorsunuz. Projenin teslim tarihi ise 2021 yılı Haziran ayı olarak planlanmaktadır.

Projede sosyal alanlar neler?

Bizim Evler Güzelce projesi içerisinde kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı ve fitness salonu gibi sosyal alanlar yer alıyor. Kameralı güvenlik sisteminin 7/24 aktif olarak çalışması planlanan proje çevresinde, yaşam sakinlerine güvenli bir hayat vaat edilmiştir. Proje içerisinde çalışan annelerin en büyük kurtarıcısı olarak bilinen kreş avantajını da unutmamak gerek. Aynı zamanda projede peyzaj alanlarının özenle geliştirildiği site içerisinde yürüyüş yolu, meyve bahçeleri, piknik alanları, süs havuzu, futbol ve voleybol sahası, bisiklet yolu, mescit ve göl kafe gibi alanlar da yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Deniz manzarası ile taçlandırılan konutlar, E-5 otoyolunun yanında yer alıyor. Proje Güzelce Mahallesi, 9 Eylül Caddesi, 34530 Büyükçekmece / İstanbul adresinde yer alıyor. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği Bizim Evler Güzelce projesinin 2021 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak konut sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel: 444 18 27

Exit mobile version