Kategoriler
Proje Haberleri

Blue Hill Villaları Tepeören lansman fiyatlarıyla satışta

Blue Hill Villaları Tepeören projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Mavi Beton İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 25 seçkin ile için inşa edilmiş villalar bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, sakin bir atmosfere sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Site içerisinde 25 seçkin ile için inşa edilmiş villalar bulunmaktadır. Orman manzaralı bu müstakil konutlar lüks bir yaşam alanı sunmaktadır. Bu villalar 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 380 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 325 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel otopark alanı mevcuttur. Ayrıca villalar orman manzaralı müstakil bahçe alanına sahiptir. Bunun yanı sıra müstakil yüzme havuzu ve çocuk oyun parkı gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Engelliye uygun banyo ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı mevcuttur. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Villalarda güneşlenmek ve keyifli vakit geçirmek için ferah terasları yer almaktadır.

Blue Hill Villaları Tepeören nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Tuzla İlçesi Tepeören Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu villalar orman manzaralıdır. Villalar eğitim ve ticaret bölgelerinin ortasında kurulmaktadır. Şehir merkezine 10 dakika uzaklıkta olup kent yaşamının hem içinde hem de dışında kalabilmektedir. Aynı zamanda, Okan hastanesi ve üniversitesine, Formula 1 pistine ve Viaport alışveriş merkezine 5 dakika uzaklıktadır. Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakın konumdadır.

Blue Hill Villaları Tepeören fiyatları ne kadardır?

Blue Hill Villaları Tepeören projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 380 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 villaların fiyatları 12 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 593 22 33 veya 0 (532) 281 99 44 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version