Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar

BOSS4 Gayrimenkul yüzde 0.99 faizle 60 ay taksit kampanyası

BOSS4 Gayrimenkul, Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından biridir. Söz konusu şirket, konut sahibi olmayı kolaylaştıracak yeni bir kampanyaya imza atmaktadır. BOSS4 Gayrimenkul’ün ‘yüzde 0.99 faiz ile 60 ay taksit’ kampanyası 18 Ekim tarihinden itibaren geçerli olması planlanmaktadır.

BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, BOSS4 Gayrimenkul’ün, Alya markasıyla ürettiği projelere yenilerini ekleyerek sektöre yüksek katma değerli ve prestijli projeler kazandırmaya devam ettiğini belirtmiştir. Ayrıca  yeni kampanyayla konut sahibi olmayı kolay duruma getirmeyi hedefledikleri konusuna değinmiştir.

BOSS4 Gayrimenkul Ziraat Bankası ile anlaşma yaptı

Akkuş, halihazırda inşaatı devam eden projelerden üçünde geçerli olan kampanya için banka anlaşmasının yapıldığını belirtmiştir. Ayrıca Akkuş; “BOSS4 Gayrimenkul, yüksek banka faizleri sebebiyle taksitle konut almak isteyen fakat beklemede kalan yatırımcıları harekete geçirecek bir kampanyayı başlatmaktadır. Kampanya, yüzde 0,99 faiz ve 60 ay taksitle hayata geçmektedir. Ziraat Bankası ile anlaşma yapıldı. Böylece yatırımcılar için bu bankadan kredilendirme yapılacaktır. Kampanya, inşaatı devam eden projelerimizden Alya Mercan projesi,  Alya Bella projesi ve Alya 4 Mevsim projesinde geçerli olacaktır.” şeklinde konuşmuştur.

Teslimler 2022 yılında başlıyor

Kampanyaya dahil olan Alya Mercan projesi, Beylikdüzü’nde yapılmaktadır. Alya Mercan projesi merkezi lokasyonu, sahip olduğu yatay mimari tasarımı, tüm bloklarını birleştiren geniş bahçesi, hemen her dairede bulunan balkon avantajıyla bölgeye yeni bir yaşam fırsatı sunulmaktadır. Proje, 4 blokta 4 katlı olarak inşa edilmektedir. Ayrıca toplam 84 daireden oluşmaktadır. Projenin 2022 yılı şubat ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Alya Bella projesi de yine Beylikdüzü Gürpınar’da inşa edilmektedir. Proje, 12 lüks tripleks villadan oluşmaktadır. Marinaya yakın ve doğanın içinde bulunan Alya Bella projesi, kazançlı yatırım fırsatı olarak yatırımcıları cezbetmektedir. Villa projesinde lükste sınır tanımayan konforlu yaşam alanlarının en modern örneğini sunan proje, Şubat 2022 tarihinde teslime hazırlanmaktadır.

Alya 4 Mevsim projesinin eylül sonu itibariyle lansmanı gerçekleştirilmiştir. Projenin talep toplama ve hafriyat çalışmaları başlamıştır. Projenin satış ofisi ve örnek dairesi hazır durumdadır. Kaliteli ve elit yaşam sunan bir proje olarak tasarlanmıştır. Alya 4 Mevsim projesi, İstanbul, Esenyurt’ta konumlanmıştır. Binalar 11 katlı ve 4 adet bloktan meydana gelmektedir. Ayrıca toplam 217 adet daireden oluşmaktadır. Projenin Ekim 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version