Kategoriler
Projeler

Botanik Zirve Bağlıca

Şeref Yapı ve Özkuyumcular İnşaat tarafından kurulan Botanik İnşaat tarafından Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Bağlıca’da hayata geçirilen Botanik Zirve Bağlıca projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

Proje özellikleri neler?

20 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 2 konut bloğunda toplam 88 adet konut yer alıyor. Projede yer alan konutların tamamı 4+1 tip dairelerden meydana geliyor. Projede yer alan 4+1 tip dairelerin alanları ise brüt 163 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projede yer alan mutfaktaki ekstra yaşam alanı ile artı bir oda rahatlığı veren geniş 4+1 daireler yer alıyor.

Botanik Zirve Bağlıca sosyal alanları

Projede açık otopark alanı, kapalı otopark alanı, fitness salonu, açık hava spor alanı, çocuk oyun parkı, güvenlik, koşu parkuru, süs havuzu, basketbol sahası, futbol sahası, voleybol sahası gibi ortak alanlar yer alıyor. Botanik Zirve Bağlıca projesinde ayrıca kamelyalar, süs havuzu, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Bağlıca Mahallesi, 1306. Sokak, No: 2 Etimesgut / Ankara posta adresinde yer alıyor. Proje Çevre Yolu ile Eskişehir yolunun kesiştiği bölgede yer alıyor. Proje ayrıca Başkent Üniversitesi orman alanına yakın bir konumda da yer alıyor. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0531 778 81 13 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Exit mobile version