Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Bulutay Çamlık Onur Park peşinat ile kalanı teslimatta ödeme fırsatı

Bulutay Çamlık Onur Park projesi çamlık manzarası ile düzgün bir lokasyona sahiptir. Projenin konumu Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bulutay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 28 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 arakat ile 3 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bulutay İnşaat tarafından hayata geçirilen proje içerisinde 28 adet daire mevcuttur. Söz konusu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 arakat ile 3 artı 1 dubleks konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. 3 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 160 ile 170 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dubleks dairelerin içerisinde 3 adet banyo bulunmaktadır. Banyoların içerisinde ise Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bununla birlikte tüm dairelerde ferah ve geniş balkonlar yer almaktadır.

Bulutay Çamlık Onur Park konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konutlar çamlık manzarası ve eşsiz bir havaya sahiptir. Üstelik projenin düzgün lokasyona sahip olması sebebiyle bulvara ve toplu taşıma noktalarına çok yakın konumdadır.

Bulutay Çamlık Onur Park projesinde peşinat ile kalanı teslimat zamanı ödeme fırsatı sunmaktadır.  Brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.250.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.595.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 160 ile 170 metrekare arasında olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.770.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (552) 522 16 16 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version