Kategoriler
Proje Haberleri

Çardak Park Evleri satışları devam ediyor

Çardak Park Evleri projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Cemrem İnşaat Mimarlık tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 arakat daireler ile 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 ve 3 artı 1 arakat daireler ile 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekare ile 115 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekare ile 130 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, spor alanları ve ferah yeşil alan bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Duvar kağıdı uygulaması, kiler ve klima alt yapısı gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Çardak Park Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Büyükçekmece İlçesi Atatürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz manzarasına sahiptir. Büyükçekmece Albatros sahiline yakın konumdadır. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Çardak Park Evleri fiyatları ne kadardır?

Çardak Park Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 95 ile 115 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Brüt 125 ile 130 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 170 ile 200 metrekare arasında olan 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı da 2.500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 723 55 55 veya 0 (546) 465 15 06 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version