Kategoriler
Proje Haberleri

Casamarin Çeşmealtı Rezidans 2023 Haziran’da teslim

Casamarin Çeşmealtı Rezidans konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İzmir’in Urla İlçesinde yükselen proje Eruz Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca lansman aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Urla İlçesi Denizli Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Casamarin Çeşmealtı Rezidans modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemlerine sahip olup uzaktan rahatlıkla kontrol altına alınabilmektedir. Aynı zamanda daire içleri vestiyer, kiler, klima, panjur, teras, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma, alarm gibi donanımlara da yer verilmiştir. Proje kapsamında 11 blok 39 daire yer almaktadır.

Proje sosyal olanaklar bakımından da oldukça zengindir. Site içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanı, kapalı havuz gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Aynı zamanda projede kamera sistemi, kapalı garaj, otopark, jeneratör, kapıcı, güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır. İzmir Urla konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır.

Casamarin Çeşmealtı Rezidans konumu ve fiyatları hakkında

Casamarin Çeşmealtı Rezidans konut projesi, Urla’da Çeşmealtı mevkiinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda günlük yaşamada ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır. Ana akslara yakın olan proje, çevreyolu ve deniz yolu ulaşımına da yalnızca birkaç dakikalık mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

172 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 5 milyon 840 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satışlarında lansmana özel indirim fırsatlarına başlanmıştır. Projenin Haziran 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 768 36 66 ve 0553 314 04 00 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…