Kategoriler
Proje Haberleri

Cemtaş Kavaklı Villaları satışları devam ediyor

Beylikdüzü konut projesi Cemtaş İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Cemtaş Kavaklı Villaları konut projesi, İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Villa projesinde yer alan villaların satışları devam etmektedir. Fiyatlar ne ne kadar, villa tipleri ve büyüklükleri neler? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Villa projesi 4 bin 700 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje ne zaman teslim edilecek? Alıcıların bu sorunun cevabını da merak etmektedir. Bu kapsamda bakıldığında projenin teslim tarihi olarak 2022 yılı 3. çeyreği olarak planlanmıştır.

Toplam 22 adet ikiz villadan meydana gelen villa projesinde tüm villalar dört katlı olarak tasarlanmıştır. Satışları devam adet toplam 12 adet villa bulunmaktadır. Ayrıca projedeki tüm konutlar 6+2 tipte ve brüt 290 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Deniz manzaralı villa projesinde çok sayıda sosyal alan yer almaktadır. Projede çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, güvenlik gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca projede kameralı güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok sosyal alanlar da yer almaktadır. Villa projesinde ayrıca hobi bahçelerinde organik sebze üretebilmek mümkün olmaktadır.

Su depolu ve hidroforlu projede, ankastre beyaz eşyalar a bulunmaktadır. Villa projesinde ısınma sistemi olarak kombi tercih edilmiştir. Yerden ısıtma sisteminin bulunduğu projede ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası mevcuttur. Ayrıca teraslı ve balkonlu projede depo da mevcuttur.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilmektedir.

Cemtaş Kavaklı Villaları fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü villa projesindeki villa fiyatları, villaların konumuna ve özelliklerine göre değişmektedir. Fiyatlar Euro üzerinden fiyatlandırılmıştır. 6 oda ve 2 salondan meydana gelen villaların satışları ise tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan 290 metrekare brüt alana sahip 6+2 tip villaların fiyatları 9 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır. Projede kişiye özel seçenekleri yer almaktadır.

Cemtaş Kavaklı Villaları nerede yer alıyor?

Konut projesi, Kavaklı bölgesinde inşa ediliyor. Cemtaş Kavaklı Villaları konut projesi, Sahil Mah. Bayraktar Cad. 788/4 Parsel Kavaklı-Beylikdüzü/İstanbul adresinde yer almaktadır.

Konut projesiyle ilgili detaylı bilgi için 0532 431 72 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version