Kategoriler
Proje Haberleri

Çengelköy Dream Houses 3 lansman fiyatlarıyla satışta

Çengelköy Dream Houses 3 projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje ENG & Bayramoğlu Grup tarafından hayata geçirilmektedir. Site 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 2 konut tiplerinden oluşan ara kat, bahçe katı, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 2 konut tiplerinden oluşan ara kat, bahçe katı, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 75 metrekare ile 85 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde hamam, sauna, fitness salonu, oturma alanları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Kiler alanı, klima ve elektrikli panjur sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Üstelik konutlar ferah teras alanlarına sahiptir.

Çengelköy Dream Houses 3 nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Üsküdar İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup boğaz, deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Boğaz köprüleri, dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Çengelköy Dream Houses 3 fiyatları ne kadardır?

Çengelköy Dream Houses 3 projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 75 ile 85 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.350.000 TL ile 2.400.000 TL arasında değişmektedir.

Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Ayrıca brüt 235 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 6.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (531) 204 61 46 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version