Kategoriler
Proje Haberleri

Country Pluss Karasu satışları başladı

Country Pluss Karasu projesi zengin sosyal donatıları ve konforlu yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Atlas Arslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde ultra lüks yapıda 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Atlas Arslan İnşaat güvencesi ile yükselen projede 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler dizayn edilmiştir. Satışa sunulan ultra lüks 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 80 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 70 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, futbol, voleybol ve basketbol sahası, bisiklet yolu ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerin içerisinde 1 salon, 1 mutfak, 2 oda, 1 tuvalet ve 1 adet banyo yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Country Pluss Karasu konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Sakarya’nın Karasu İlçesi Aziziye Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup denize yürüme mesafesindedir. Çevresinde market, sağlık ocağı, kafe ve restoran mevcuttur. Bununla birlikte toplu taşıma araçlarına yakın mesafede yer almaktadır.

Country Pluss Karasu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 80 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (534) 044 71 93 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version