Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Daire Kartal’dan 5×5’lik fırsatlar

Bodur Gayrimenkul tarafından İstanbul ili, Kartal ilçesinde hayata geçirilen Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başladı.

Kampanya kapsamında tüketicilere 5×5’lik fırsatlar sunuyor. 5 hafta sürecek kampanyaya, hiç peşinat ödemeden daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Taksitlere ise 5 ay sonra başlayarak daire sahibi olabiliyorsunuz.

5 ay sonra teslim edilmesi planlanan Daire Kartal projesinde mevcut yüzde 10 indirime ek olarak, yüzde 5 özel indirim fırsatı da bulunuyor.

Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da inşa edilen Daire Kartal projesinden daire sahibi olmak isteyenler, hiç peşinat ödemeden 5 ay sonra teslim edilecek 5 yıldızlı kalitede bir eve sahip olabiliyor. Tüketiciler, 5 hafta sürecek kampanya boyunca, peşin ödemede sunulan mevcut yüzde 10 indirime ek olarak yüzde 5 özel indirimden yararlanabiliyor.

Yakacık Metro İstasyonu’na sadece 350 metre uzaklıkta bulunan Daire Kartal projesi Kartal Metro İstasyonu’na 950 metre, Pendik Marina’ya 8 km, Bostancı’ya 12 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 km, Kadıköy’e 22 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 23 km mesafede bulunuyor.

Tel: 0216 912 1912

Tasinmazhaber.Com

Exit mobile version