Kategoriler
Proje Haberleri

Değirmenköy Konakları 2. Etap yüzde 50 peşinat ile satışta

Değirmenköy Konakları 2. Etap projesi bulunduğu bölgenin değerli bir lokasyonunda yükselmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gençoğlu Mimarlık İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje kapsamında 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İlk etabı tamamlanan projenin ikinci etabı kapsamında 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahip villalar bulunmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 280 metrekaredir. 4 artı 1 villaların net büyüklüğü ise 240 metrekaredir. 5 artı 1 konut tipindeki villaların büyüklüğü brüt 385 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 1 villaların net büyüklüğü 340 metrekare olmaktadır. Tripleks villa tipindeki konutların zemin katında salon+mutfak ve bahçe alanı bulunmaktadır. Orta katımda ebeveyn banyolu yatak odası, banyo, yatak odası, çocuk odası ve balkon yer almaktadır. Ayrıca çatı katında oturma odası, oda, teras ve banyo bulunmaktadır.

Her villaya 100 metrekarelik müstakil bahçe alanı düşmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu ve kamelyalar bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Çamaşır odası, gömme dolap, kiler, klima ve şömine gibi birçok özelliğe sahiptir.

Değirmenköy Konakları 2. Etap konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde market, park, semt pazarı ve cami bulunmaktadır. Bununla birlikte hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Değirmenköy Konakları 2. Etap fiyatları ne kadardır?

Değirmenköy Konakları 2. Etap projesinde yüzde 50 ve ara ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 280 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 2.295.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 385 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 3.325.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 228 26 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version