Kategoriler
Proje Haberleri

Demirkent Selinay4 Konutları satışları başladı

Demirkent Selinay4 Konutları projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Erzincan’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Eday Emlak tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan süper lüks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan süper lüks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125, 141 ve 150 metrekare seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekare olmaktadır. Bunun yanı sıra 150 metrekareden başlayan dükkanlar bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Bunun yanı sıra 2 adet banyo yer almaktadır.

Demirkent Selinay4 Konutları konumu hakkında

Proje, Erzincan’ın Merkez İlçesi Demirkent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Demirkent Selinay4 Konutları fiyatları ne kadardır?

Demirkent Selinay4 Konutları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125, 141 ve 150 metrekare seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekare olmaktadır. 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler 500.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (446) 228 41 74 veya 0 (530) 396 71 29 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version