Kategoriler
Proje Haberleri

Doğapark Evleri 2. etap satışları başladı

Doğapark Evleri Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer almaktadır. Doğal Yapı A.Ş ve Mirza Grubu tarafından ortak hayata geçirilen bir projedir. Şehrin merkezinde hem doğal, hem modern bir hayat sunan projenin detayları ve daire özellikleri haberin devamında bulunmaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Doğapark Evleri toplam 5.000 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. 8 blok şeklinde yükselen projede çok sayıda konut yer almaktadır. Bu konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Daireler akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. 7 gün 24 saat görüntülü güvenlik sistemleri de devrededir. Dairelerde ısınma doğalgaz ile sağlanmaktadır. Ayrıca her dairenin klima altyapısı da hazır olarak bulunmaktadır. Konutlarda vestiyer hazır bulunmaktadır. Bunun yanında 3+1 dairelerde giyinme odası ve ebeveyn banyosu da yer almaktadır. Bu özel alanlar yatak odası içinde bulunmaktadır. Binalarda hem ses, hem ısı yalıtımı mevcuttur. Ne dışarıdan ne de diğer dairelerden ses gelmesi ya da ses gitmesi durumu yoktur.

Doğapark Evleri özel peyzaj alanları olan bir sitedir. Bu sitede ayrıca kapalı fitness salonu, kafeterya, çocuk oyun parkları, kamelya ve yüzme havuzu bulunmaktadır. Yüzme havuzu açık yüzme havuzudur. Hem yetişkinler, hem çocuklar için özel olarak hazırdır. Site içindeki araçları park etmek için kapalı otopark mevcuttur.

Doğapark Evleri konum özellikleri

Proje İhsaniye merkezde yer almaktadır. Bu sebeple hayatın içinde, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği şekilde konumlanmıştır. Proje çocuk parkı, yürüyüş alanları ve sosyal tesislere, vergi dairesi ,halk eğitim merkezi ve emniyet müdürlüğüne yakın konumdadır. Bu alanlara yürüyüş mesafesindedir. Daha uzak yerlere ulaşmak içinse hem toplu taşıma, hem özel araçlar kullanılabilir.

Doğapark Evleri ilk etap satışları büyük ilgi görmüştü. Aynı ilgi ikinci etap satışlarında da geçerli. Projede bulunan 3+1 daireler brüt 130, net 120 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin satış fiyatları şu anda 3 milyondan başlamaktadır. Daire fiyatları büyüklüklerine ve konumlarına göre değişebilir. Proje hakkında detaylı bilgi almak ve güncel fiyatları öğrenmek için irtibata geçmeniz gerekir. İrtibat için ya da 0224 453 23 00 ya da 0541 273 23 00 numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayın

Exit mobile version