Kategoriler
Proje Haberleri

Dolunay Prestij Konutları satışları devam ediyor

Dolunay Prestij Konutları projesi eşsiz deniz manzarası ve kaliteli yaşam alanları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Serdarlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 9.250 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 blok ve 170 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Birinci sınıf malzeme kalitesi ile inşa edilen proje 9.250 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Site içerisinde 3 blok ve 170 adet daire bulunmaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Projede 5.000 metrekarelik yeşil alan yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı, kapalı yüzme havuzu, spor alanı, yürüyüş yolları, basketbol sahası, fitness salonu, sauna ve buhar odası mevcuttur. Bununla birlikte huzurlu ve ferah peyzaj alanları yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar bağımsız ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlardaki geniş ve yüksek pencereler, güneş ışığını maksimum oranda iç mekana taşımaktadır.

Dolunay Prestij Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ordu’nun Fatsa İlçesi Dolunay Mahallesi Somanyolu Sokak üzerinde inşa edilmektedir. Üstelik eşsiz deniz manzarası ile özel bir konuma sahiptir. Dolunay İlköğretim Okulu sitemizin komşusudur. Bunun yanı sıra dolmuş hattı sitenin önünden geçmektedir.

Dolunay Prestij Konutları projesinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 daireler 1.525.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 532 478 62 60 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version