Kategoriler
Proje Haberleri

Düşler Vadisi Riva 1. Etapta teslimler başladı

Riva projesi Yılmaz İnşaat & FBA Yapı Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi İstanbul İli,  Beykoz İlçesi, Riva Mahallesi’nde yer almaktadır. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen Düşler Vadisi Riva projesinde 1. etapta teslimler başlamış durumdadır. İkinci etapta ise çalışamalar tüm hızıyla devam etmektedir.

Proje özellikleri neler?

Riva villa projesi 896 bin 362 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 896 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen proje toplam dört etaptan meydana gelmektedir. Birinci etap tamamlanmış olup bu etapta villa teslimlerine başlanmıştır. Ayrıca ikinci etapta ise inşaat çalışmaları ve satışlar tüm hızı ile devam etmektedir.

Beykoz villa projesindeki birinci etapta toplam 509 adet villa yer almaktadır. Villa projesinde sekiz farklı tipte villa seçenekleri yer almaktadır. Beykoz villa projesinde A1, C1, D1, D2, E1, F1, G ve H tipi villa seçenekleri yer almaktadır. İstanbul villa projesinde yer alan villaların büyüklükleri 152 metrekare ile 495.71 metrekareye arasında değişmektedir.  Böylece projede toplam 509 adet bağımsız bölüme yer verilmektedir.

Villa seçenekleri içerisinde yer alan A1 tipi villalar brüt 152 metrekare ile 153.84 metrekare arasında değişmektedir. C1 tipi villalar brüt 191.44 metrekare ile 192.15 metrekare arasında değişmektedir. D1 tipi villalar brüt 265.41 metrekare ile 266.84 metrekare arasında değişmektedir. D2 tipi villalar brüt 261.23 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. E1 tipi villalar brüt 286.70 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. F1 tipi villalar brüt 434.92 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. G tipi villalar brüt 323.28 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca H tipi villalar ise brüt 495.71 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Villa projesi iç özellikleri arasında yerden ısıtma, merkezi ısıtma, ısı pay ölçer, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca teras, balkon, depo / kiler gibi alanlarda villalar içerisinde yer almaktadır.

Düşler Vadisi Riva projesinde su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör sistemine yer verilmiştir. Projede çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness salonu, güvenlik, kameralı güvenlik sistemi mevcuttur. Ayrıca tenis kortu, masa tenisi, açık ve kapalı otopark ve misafir otoparkı bulunmaktadır. İçerisinde göl / gölet, orman manzarası da ayrıca yer almaktadır.

Düşler Vadisi Riva ödeme planı nasıl?

Kampanya dahilinde projede yüzde 10 peşinat ödeyerek villa sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.  Yüzde 5 indirim, 120 ay vade ve yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranları ile kredi kullanmak mümkündür. Bu kampanya banka kredisi kullanılması durumunda geçerli olacaktır.

Beykoz villa projesi Riva Mahallesi, Mareşal Mustafa Kemal Caddesi, PK:34829 Riva Beykoz / İstanbul adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje hakkında detaylı bilgi için 444 68 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Düşler Vadisi Riva tanıtım filmi

Diğer güncel proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version