Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Düşler Vadisi Riva yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta

Düşler Vadisi Riva projesinde yeni bir kampanya başlatılmıştır. Konut projesi  Emlak Konut güvencesiyle FBA Yapı ve Yılmaz İnşaat ortaklı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje İstanbul Anadolu Yakası, Beykoz İlçesi,  Riva Mahallesi’nde yer almaktadır. Başlatılan yeni kampanyanın detayları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Beykoz konut projesi  1 milyon 157 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Konut projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 4.5+1 tip villa seçenekler yer almaktadır. İstanbul villa projesinde toplam  1.400 adet villa bulunmaktadır.

Villa projesi dört etaptan meydana gelmektedir. Projenin 1. etabında teslimler başlamış durumdadır. Bu etapta toplam 509 adet villa yer almaktadır. İkinci etabında ise inşaat çalışmaları devam etmektedir. 2018 yılı Aralık ayında inşasına başlanmıştır.

Beykoz villa projesindeki villa tiplerine baktığımızda ise sekiz farklı villa seçenekleri yer almaktadır. Büyüklükleri ise 152 metrekareden başlamaktadır. En büyük villa alanı ise 495.71 metrekare olarak belirlenmiştir.

Villa projesi içerisinde vakit geçirmesi için birçok sosyal alan yer almaktadır. Spor salonu bu alanlardan biridir. Aynı zamanda tenis kortu, fitness salonu, yürüyüş parkuru, SPA, sauna, çocuk oyun parkları da vardır. Sizler bu evlerde kaldığınız süre boyunca bu gibi sosyal alanlardan yararlanabilirsiniz. Site içerisinde bulunan bu evler konumundan dolayı güneş almaktadır. Bu şekilde evin genel özelliklerinden bahsetmek mümkündür. Aynı zamanda otoparkı da mevcuttur. Ayrıca 7/24 güvenlik imkanı projede bulunmaktadır.

Düşler Vadisi Riva nerede yer alıyor?

Söz konusu villa projesi İstanbul, Anadolu Yakası’nda yer almaktadır. Villa projesi Riva Mahallesi, Maraşal Mustafa Kemal Caddesi, No:8, 34820 Beykoz / İstanbul adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje çevreyoluna 6 km, FSM Köprüsü’ne ise 15 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Düşler Vadisi Riva ödeme planı nasıl?

Düşler Vadisi Riva projesinde yüzde 10 indirim fırsatı sunulmaktadır. Yüzde 10 indirim dışında yüzde 10 peşinat ödeyerek projeden bir konut sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Yüzde 10 peşinat ve 120 ay vade ile konut kredisi kullanarak projeden konut sahibi olma imkanı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 444 68 01 ve 0505 172 14 94 numaralı telefonu adresini ulaşmanız mümkündür.

Ayrıca daha fazla güncel proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version